Priseksempler

Produktion af underlægningsmusik afhænger af projektets størrelse og priserne er varierende. Ring til os og fortæl nærmere!
Hits til jeres film!
Et komplet musiknummer (inkl. produktion, vokaloptagelse, mix og mastering): fra 5.000 kr. Ring og hør nærmere!

Priserne er ekskl. moms.

Redigering af pre-indspillet materiale f.eks. mixing eller noise-reduction.
Tekniker til postproduktion pr. time: 950 kr.

Priserne er ekskl. moms.

Lyd til tv Lyd til tv & film

Er I på udkig efter underlægningsmusik eller en titelmelodi? Hos Lydstudiet producerer vi musik og lyd til tv, film, computerspil, reklamer m.m. Vi specialdesigner produktionen ud fra jeres ønsker og behov. Vi tager os gerne af hele processen lige fra komponering og produktion til mix og mastering – og vi leverer altid i de ønskede formater med de korrekte specifikationer. Hos Lydstudiet får I altså “hele pakken” uden at skulle igennem flere fordyrende mellemled.

Vi tilbyder produktion af underlægningsmusik inden for de fleste genrer. Det kan være alt fra eksotiske rytmer og blide strygerarrangementer til afslappende lounge og dystre hornsektioner. Vi kan komponere ud fra en brief eller ud fra en på forhånd optaget filmsekvens, så rytme og længde matcher billederne.

Postproduktion

Lad os stå for postproduktionen på dit projekt. Vi kan blandt andet hjælpe med mix, noise reduction, sync af audio/video, dubbing af stemmer, foley-optagelser og special effects. Du er altid velkommen til at sidde med i studiet, når vi arbejder, men du kan også blot sende dine filer, og så returnerer vi et færdigt bud. Ofte kan du have filerne næste dag, for eksempel ved opgaver som noise reduction.

Klik her for spørgsmål vedr. lyd til tv & film.

Referencer