Priseksempler

Nå lytterens hjerte med et professionelt mix!
Pris: fra 2.000 kr. (op til 10 spor, herefter 100 kr. pr. lydspor).

Priserne er ekskl. moms.

Opnå et jævnt lydniveau, der er kompatibelt med alle platforme!
Mastering pr. track: 500 kr.

Priserne er ekskl. moms.

Et ”Turbomix” er perfekt, hvis du skal præsentere din sang.
Turbomix pr. track: 800 kr.

Priserne er ekskl. moms.

mix Mix og Mastering – Optimér dit lydbillede!

Når din sang er produceret, er det vigtigt at mixe den, så den bliver klar til radio og udgivelse. Mix og mastering er to af de vigtigste faser, da det kan være altafgørende for, om tracket rammer lytteren. Når musikken mixes, fokuserer vi på at skabe en så behagelig lytteoplevelse som muligt, og ved hjælp af mastering opnås det maksimale lydniveau. Vi tilbyder mix og mastering inden for de fleste genrer, og vi stopper ikke, før du er tilfreds!

Kort om mixing og mastering

Når man mixer musik, behandles hvert enkelt lydspor for at optimere helheden. Vi fokuserer på at forfine hvert enkelt spor – først individuelt og derefter i forhold til de andre instrumenter i produktionen. De centrale værktøjer i mixing er for eksempel compressor og EQ, der sikrer styring af dynamikken og frekvensspektret på dit nummer. Nogle frekvenser fremhæves, mens andre dæmpes for at give plads i mixet. Hvert instrument får sin egen placering i stereobilledet, og lydniveauerne justeres for at skabe et dynamisk mix. Formålet er, at musikken skal lyde bedst muligt på flest mulige højtalersystemer.

Sidste skridt inden udgivelse af dit nummer er mastering. Her behandler vi det samlede mix. Vi sikrer os, at ingen frekvenser disharmonerer, og at sangens lydstyrke er ensartet hele vejen igennem.

Klik her for spørgsmål vedr. mix og mastering.

Referencer