Priseksempler

Produktion af færdig speak
Indspilning af speak pr. time (inkl. redigering): 950 kr.
TILBUD: Komplet produktion med egen speaker (inkl. 1 times indspilning samt 1 times redigering og mix): 1.500 kr. (spar 400,-)

Priserne er ekskl. moms.

Vi mixer dine pre-indspillede optagelser!
1 times tekniker til redigering og mix: 950 kr.

Priserne er ekskl. moms.

Vi har stemmen til dit projekt!
Gennem vores netværk kan vi tilbyde professionelle speakere til dit behov.
Ring og hør nærmere! Priser fra 1.500-5.000 kr.

Priserne er ekskl. moms.

Voice-over Speak / Voice-over – Ud med sproget!

Søger du speak – også kaldet voice-over – til dit projekt? Det kunne for eksempel være en produktpræsentation, reklamekampagne, webvideo, dokumentar, podcast eller mindfulness-cd.

Hos Lydstudiet ved vi, at den rette speak er afgørende for, hvordan et budskab bliver formidlet til modtageren. Skal speaken være sælgende eller oplysende, sjov eller alvorlig? Hos Lydstudiet har vi speakere til de fleste formål og på mange forskellige sprog. Vi garanterer, at kvaliteten er i top hver eneste gang.

I kan enten indspille hos os med jeres egen speaker eller benytte jer af vores brede udvalg af speakere. Vi matcher ethvert behov. Vi tilbyder også mulighed for, at I kan sende en rå speakindspilning, som vi med glæde vil redigere og mixe for jer.

Du bestemmer arbejdsgangen

Hos Lydstudiet kan du vælge enten at være til stede under indspilningen eller blot lade os gøre arbejdet og sende dig speaken, så snart den er færdig. Er du ikke til stede i studiet, når vi indspiller, er du naturligvis velkommen til at komme med rettelser, indtil du er tilfreds. Vi går aldrig på kompromis!

I kraft af vores mange års erfaring kan vi også give sparring på jeres speakmanuskript, så vi er sikre på, at jeres budskab trænger tydeligt igennem.

Klik her for spørgsmål vedr. speak og voice-over.

Referencer