Priseksempler

Indspil din sang professionelt og løft dens potentiale!
Vokalindspilning pr. time (inkl. redigering): 950 kr.
TILBUD:   5 timers indspilning (inkl redigering): 4.000 kr. (spar 750,-)
For mix af dine vokaler, se Mix/Mastering

Priserne er inkl. moms.

Du sender en cue – vi leverer en færdig vokal!
Vi indspiller din sang med en af vores professionelle sangere.
Pris: Fra 2.500 kr. (inkl. leadvokal og studietid, ved større korarrangementer vil merpris forekomme)

Priserne er inkl. moms.

Velproducerede backing vocals får din lead-vokal til at shine!
Drag nytte af Lydstudiets professionelle korsangere – vi indspiller og leverer direkte til dig!
Pris: fra 2.000 kr.

Priserne er inkl. moms.

Vokaloptagelse Vokaloptagelse i særklasse!

En velindspillet vokal er yderst afgørende for niveauet af en færdig musik-produktion. Vokalen er oftest det vigtigste element i en sang, og den øvrige instrumentering bygges som regel op omkring vokalen. Derfor er en professionel vokaloptagelse hos Lydstudiet det rigtige valg, hvis du har høje ambitioner med din musik. Vi kender hemmelighederne bag en god vokallyd og har mange års erfaring i, at få artistens vokal til at lyde bedst muligt. Vi arbejder hurtigt, men grundigt, og vi tør godt at garantere en vokaloptagelse i særklasse.

Det kan være en grænseoverskridende oplevelse at stå foran mikrofonen, men vi er altid opmærksomme og går op i, at vokaloptagelsen foregår i trygge rammer. Vi har erfaring inden for de fleste musikgenrer og indspiller alle typer vokaler. Vi ved, hvad der fungerer og kender forskellene på de forskellige genrer, uanset om du synger pop, rock, rnb, klassisk eller rapper.

Vi leverer en færdig demo til din sang

Det er ikke kun udøvende kunstnere, der kan nyde godt af en vokaloptagelse hos Lydstudiet. Også sangskrivere og producere kan få realiseret deres idéer hos os. Send os en skitseoptagelse af din sang, og vi returnerer en færdig demo indspillet af en professionel sanger efter dine ønsker.

Alt, vi skal bruge fra dig, er en ”cue-vokal”, hvor du enten synger, nynner eller fløjter din sangidé. Derudover sender du os din tekst og eventuelle instrumental, hvorefter vi laver en professionel demo af din sang.

Med vores store netværk af professionelle sangere fra den etablerede musikbranche er du garanteret et højt niveau, hvilket vil øge dine chancer for at afsætte sangen til en anden artist eller et pladeselskab.

Ud over enkelte solister har vi også et netværk af korstemmer. Mangler du et professionelt korarrangement, kan vi også hjælpe med det.

Klik her for spørgsmål vedr. vokaloptagelse.

Referencer

Relevante søgeord:
Komplet vokalproduktion, færdig demo vokal, korproduktion, vokalmix, lydstudie, musikstudie, pladestudie, vokalindspilning