Priseksempler

Undervisning pr. time: 850 kr.
3 timers eneundervisning af professionel producer. Pris: 2.000 kr. (spar 550,-)

Priserne er inkl. moms.

Undervisning pr. time: 1.050 kr.
3 timers holdundervisning af professionel producer. Pris: 2.800 kr. (spar 350,-)
Op til 4 personer.

Priserne er inkl. moms.

Undervisning pr. time: 1.050 kr.
Mulighed for fast pris – ring for aftale!

Priserne er inkl. moms.

Undervisning i musik Undervisning i musik

Modtag undervisning i musik og lyd af en professionel producer fra Lydstudiet, og tag en smutvej mod at blive en dygtigere sangskriver, producer eller lydtekniker. Undervisningen kan tage udgangspunkt i den egne projekter, så din læring kan bruges i flere henseender. Vi underviser som udgangspunkt i programmerne Pro Tools og Logic Pro.

Input fra en professionel producer kan give dig nye vinkler på dine arbejdsmetoder. Du får en masse tips og tricks, som du kan tage med hjem i dit musikværksted og bruge til at udvikle dine evner.

Er du lige startet med at producere, kan undervisning i musik og lyd hos Lydstudiet guide dig uden om en masse tekniske hovedpiner og føre dig videre til sagens kerne: at få mest muligt ud af sin kreativitet og producere en masse god musik!

Som udgangspunkt foregår undervisningen i vores studie i Randers. Du kan enten vælge, om du vil modtage eneundervisning, eller du kan slå dig sammen med nogle venner og dele udgiften. Det kan også være en god idé at tage din egen computer med.

Undervisning ude af huset

Vi tilbyder gerne at tilrettelægge et undervisningsforløb for aftenskoler, musikskoler, ungdomskoler e.l. Et oplæg eller et kursus med en professionel producer og sangskriver kan være udbytterigt i et undervisningsforløb, der omhandler et bestemt emne, eller som inspiration når man indleder et nyt forløb. Med eksempler på konkrete musikproduktioner, som vi står bag, kan vi give et nøjagtigt indblik i opbygningen og arbejdsgangen bag en nutidig musikproduktion eller eksempler på teknikker i en vokalproduktion.

Klik her for spørgsmål vedr. undervisning i musik.

Referencer